dinsdag 8 juli 2014

Hengelo juli 2014

Hallo,
Na een mailtje vanuit de mamapoli in Hengelo zijn we weer aan de slag gegaan en hebben voor hun 20 hartenkussens gemaakt.
Vandaag, 4 juli, hebben we die afgeleverd en men was er heel blij mee.
Omdat nu ook Almelo er bij in zit hebben ze waarschijnlijk meer hartenkussens nodig en horen we op tijd of ze nieuwe aanvulling nodig hebben.
Blij verrast waren we met een kleine attentie die ze ons gaven en wel een verpakking lekkere Chocotoff. Dit is niet nodig maar als men dit af en toe doet is het toch wel leuk en voelen we ook dat ze er blij en dankbaar gebruik van maken om de dames met borstkanker te helpen.
We gaan proberen om een voorraadje op te bouwen wat tot  nu toe niet gelukt is omdat we toch ook onze eigen bezigheden hebben thuis, maar we gaan vol goede moed verder en vinden het nog wel steeds leuk om te doen.
Evelien en Jos, 4 juli 2014.



Soms gebeurt het dat we zelf iemand een hartenkussen geven die ons vraagt of dat mogelijk is. Het zij voor een familielid of zoals bij Evelien een verpleegkundige die het haar vroeg nadat ze er over gehoord had.
En zo zijn er nog eens drie hartenkussens weggegeven aan mensen die er ook erg blij mee waren. Ook dat is dus een mogelijkheid en dat doen we ook met plezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten