maandag 21 juli 2014

bedankmail

we kregen een leuk bericht van een mevrouw die prive een kussen had gekregen.


Mevr, van der Velde en nicht Jos

Ik wil jullie nog hartelijk danken voor het hartenkussen die jullie Diny hebben mee gegeven voor mij.
Ik heb er zelfs de eerste nacht al veel aan gehad.

Met vriendelijke groet,
Leny Tangelder

dinsdag 8 juli 2014

juli 2014 afgeleverde kussens

we zitten momenteel op 432 afgeleverde kussens!!!!

Hengelo juli 2014

Hallo,
Na een mailtje vanuit de mamapoli in Hengelo zijn we weer aan de slag gegaan en hebben voor hun 20 hartenkussens gemaakt.
Vandaag, 4 juli, hebben we die afgeleverd en men was er heel blij mee.
Omdat nu ook Almelo er bij in zit hebben ze waarschijnlijk meer hartenkussens nodig en horen we op tijd of ze nieuwe aanvulling nodig hebben.
Blij verrast waren we met een kleine attentie die ze ons gaven en wel een verpakking lekkere Chocotoff. Dit is niet nodig maar als men dit af en toe doet is het toch wel leuk en voelen we ook dat ze er blij en dankbaar gebruik van maken om de dames met borstkanker te helpen.
We gaan proberen om een voorraadje op te bouwen wat tot  nu toe niet gelukt is omdat we toch ook onze eigen bezigheden hebben thuis, maar we gaan vol goede moed verder en vinden het nog wel steeds leuk om te doen.
Evelien en Jos, 4 juli 2014.



Soms gebeurt het dat we zelf iemand een hartenkussen geven die ons vraagt of dat mogelijk is. Het zij voor een familielid of zoals bij Evelien een verpleegkundige die het haar vroeg nadat ze er over gehoord had.
En zo zijn er nog eens drie hartenkussens weggegeven aan mensen die er ook erg blij mee waren. Ook dat is dus een mogelijkheid en dat doen we ook met plezier.

vrijdag 4 juli 2014

afgeleverde kussens

na Nordhorn zitten we op het mooie getal van 409 afgeleverde kussens

kussens Nordhorn juni 2014




Enschede 18 juni 2014

Na een mail van het Brustzentrum in Nordhorn vorige week hebben we gezorgd dat er weer genoeg hartenkussens klaar waren en hebben we die vandaag afgeleverd.
We hebben 20 grote en 20 kleine hartenkussens gebracht en ze waren er weer erg blij mee.
Bleken geen andere leveranciers meer te hebben dan wij dus opgelucht dat ze weer wat hadden. Ook hier gaven ze er al een paar aan mensen op de palliatieve afdeling die ze ook goed konden gebruiken. Vinden wij ook prima trouwens en zelfs een goede doelgroep ook.
We werden zelfs getrakteerd op koffie met gebak wat we ons dan ook goed hebben laten smaken, heerlijk uitje geworden daardoor.
Iedereen dus weer blij en nu zullen we dus wel wat sneller weer een nieuwe aanvraag van hen krijgen want de patiƫnten zijn er gek op!
Dit geeft ons weer energie om nieuw hartenkussens te gaan maken.
Evelien en Jos